Becali, atac la Măgureanu. SCANDAL în direct: Nu îl duce mintea la nimic

Gigi Becali, prezent prin legătură telefonică la România TV, l-a atacat pe fostul șef al SRI, Virgil Măgureanu. Pe de altă parte, latifundiarul din Pipera o susține pe fosta noră a lui Măgureanu și îi dă dreptate în tot ceea ce a afirmat despre oamenii politici.

Alina Petre, fosta noră a lui Măgureanu se află în plin proces cu Traian Băsescu, în urma afirmațiilor pe care aceasta le-a făcut despre fostul Președinte al României. Alina a dat cărțile pe față și a spus public tot ceea ce știe despre dispariția lui Codruț Marta, luând în calcul și oamenii care au avut legătură cu dispariția.

Gigi Becali a felicitat-o în direct, pe fosta noră a lui Măgureanu pentru tot ceea ce a făcut și i-a dat dreptate în tot ceea ce afirmă despre oamenii politici.

De cealaltă parte, Becali sare la gâtul lui Măgureanu. Îl dați așa de important pe Măgureanu, ca și când ar fi controlat o parte a scenei politice. Păi dacă politicienii au fost controlați de Măgureanu, cam îmi dau seama unde a ajuns țara asta, cu oameni care i-a condus Măgureanu. Ăla nu e capabil să conducă nici 30 de inși, nu îl mai duce mintea la nimic. Pe ăsta nici nu vreau să îl mai văd. Nu îl mai jignesc acum. Țara asta unde a ajuns? Că oameni politici care se dau bărbați sunt vai de capul lor, sunt conduși de Măgureanu. În țara mea, oameni bărbați care se dau bărbați de stat stau la chearemul lui Măgureanu., a spus, revoltat, Gigi Becali, la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel