Becali, atac la Iohannis. "Nu mă dă nimeni afară din Parlament!"

Gigi Becali (2)
Gigi Becali (2)

Klaus Iohannis, prim-vicepreşedintele PNL, a sugerat că toţi parlamentarii condamnaţi, printre care şi patronul Stelei, ar trebui înlăturaţi din Parlament. Gigi Becali a reacţionat dur.

„Doar o hotărâre judecătorească mă poate da afară din Parlament. Timp de patru ani de zile, mandatul meu va fi intact, nimeni nu se poate atinge de el. Poate Iohannis să dea ce legi vrea el, nu se aplică retroactiv. Nu scrie nicăieri în Constituţie că, dacă eşti condamnat, nu poţi fi ales”, a declarat Gigi Becali.

Apoi, patronul Stelei a declarat că dă şi el o „lege” prin care Iohannis să fie dat şi el afară din PNL. „Dacă Johanis pune condiţii, pun şi eu condiţii: cei care au făcut trafic de copii şi cei care au părinţi milionari, dar ei spun că sunt primari cinstiţi de 20 de ani, să nu mai fie primiţi în PNL”, a declarat Becali, potrivit Gândul. El a adăugat că niciodată popularitatea lui Klaus Iohannis nu o va depăşi pe a sa. „N-o să ţină cont poporul român de Iohannis în faţa lui Becali niciodată. N-o să câştige germanii niciodată în faţa lui Becali. Toţi cei care cred că Iohannis are mai multă imagine decât Becali se înşală. Iohannis e un neamţ”, a conchis Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel