Becali, ATAC fulminant la Reghecampf: Mi-e milă de el

Steaua a scos doar un egal la Mediaș (1-1) în întâlnirea cu Gaz Metan, dar se poate considera norocoasă. 

Deși pe hârtie mare favorită, echipa finanțată de Gigi Becali a avut o prestație dezastruoasă, iar doar șansa a făcut ca formația să nu plece învinsă din Ardeal. 

La finalul partidei Gigi Becali a răbufnit și a pus tunurile pe staff, vizați fiind antrenorul Laurențiu Reghecampf și managerul Mihai Stoica, considerați principalii vinovați pentru debandada de la echipă.

”Vreau să-mi cer iertare în faţa tuturor suporterilor şi a lumii fotbalului şi Gazului, că le-am furat două puncte pe care nu le meritam niciodată”, și-a început Becali discursul fulminant la Digi Sport.

Cum se poate ca o echipă cu aceşti jucători să nu lege două pase, să joace în halul ăsta. Este o problemă la pregătirea fizică, la antrenamente, la orice. (...) Ca să joci atât de prost cu jucători valoroşi, înseamnă că e ceva la mijloc. Băuturi, ţigări, nenorociri, e debandadă undeva! Dacă se mai joacă aşa, vă dau cuvântul meu, vând ce mai vând şi i-o dau lui Talpan! Eu cu Reghe am plecat la un drum şi nu vreau să fac asta, dar după ce terminăm sezonul pot să îi spun”, a afirmat finanțatorul Stelei.

Mesaj dur către antrenorul Laurențiu Reghecampf

"Vă spun sincer că în acest moment nu se pune problema să schimb antrenorul! Eu mă ţin de contract, îl respect. Dar la finalul sezonului tragem linie. Rămânem fraţi, dar Steaua e Steaua şi nu ne jucăm. Nu vreau să-l fac de râs pe Reghe, că mi-e milă de el", a conchis Becali.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel