Becali: Am dat ordin să se facă aşa

Gigi Becali
Gigi Becali

Becali spune că a făcut toate demersurile pentru a aduce arbitri străini la meciul cu CFR.

"Am făcut toate demersurile pentru a aduce arbitri străini la meciul cu CFR. I-am zis lui Vali să propună pe cineva din primele şase campionate, aşa cum au vrut ei. Am dat ordin să se facă aşa, nu ştiu mai departe ce a făcut Argăseală", a spus Gigi Becali, într-o intervenție telefonică la emisiunea Fotbal Club.

Acesta este convins că nu va întâmpina probleme în demersul de a aduce arbitri străini. "Cum să nu vrea LPF și FRF, dacă noi cerem asta? Scopul e să ridici fotbalul, trebuie să faci totul pentru fotbalul românesc. E adevărat, ai nevoie de arbitri de valoare, d-aia nici nu am spus că vreau arbitri străini la toate meciurile. Vreau cu CFR şi Craiova în primul rând", a mai declarat Gigi Becali.

[citeste si]

Adunarea Generală a LPF a decis ca două cluburi din Liga 1 să poată solicita arbitri străini la meciul direct dacă se pun de acord. Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, a afirmat că, din punctul său de vedere, în momentul de faţă nu e nevoie de arbitri străini în play-off şi play-out și că va transmite solicitările cluburilor către Federaţie, care este forul decizional, notează digisport.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel