Becali a făcut lista neagră a jucătorilor steliști

becali dece
becali dece

Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a vorbit, astăzi, la Dolce Sport, despre fotbaliștii pe care nu-i mai vrea în lotul condus de Laurențiu Reghecampf. Tiberiu Bălan, Novak Martinovici și Adi Rocha, își pot face bagajele pentru plecarea din Ghencea.

"Nu am ce să fac cu Tibi Bălan, o să îi dau banii. Tibi Bălan a luat 200.000 de euro, cât nu a luat în toată viaţa lui de fotbalist. Asta a fost, o să îi ia pe toţi, dar îi fac şi eu şicane aşa cum pot eu. I-am spus să plece, iar el a zis că să termină contractul, atunci îi fac şi eu şicane. Tu vrei să stai la mine în casă obligatoriu? Du-te şi joacă în altă parte. Dacă iei 300.000, ce mai vrei? Îi dau toţi banii, doar să scap. Eu nu am spus că nu are dreptate el, îi fac şi eu şicane celui de care nu sunt mulţumit şi recunosc asta. Ciurucuri la Steaua nu vor mai fi şi de aceea mă gândesc foarte bine când fac transferuri, pentru că nu mai vreau ciurucuri. Cu greu am curăţat. Acum îi mai am pe Tibi Bălan, Martinovici, Rocha şi am curăţat terenul", a spus Becali.

Gigi Becali a afirmat că singurii netransferabili sunt mijlocaşii defensivi Alexandru Bourceanu şi Mihai Pintilii. "Orice jucător de la Steaua este transferabil, dar i-am spus lui Victor (n.r. - Becali) că pe Bourceanu şi Pintilii nu îi dau. Consider că ăştia sunt centrul de greutate al echipei şi fără ei nu pot face ce vreau în viitor", a precizat el.

Finanţatorul stelist a precizat că soţia antrenorului Laurenţiu Reghecampf, impresarul Anamaria Prodan, nu va aduce jucători la Steaua, deoarece el nu colaborează cu femei, cel puțin nu pe termen lung "Ce legătură are Anamaria Prodan cu Steaua? Singura legătură pe care o are cu Steaua este că este soţia lui «Reghe», atât. Eu aştept vreodată jucători să aducă Anamaria Prodan la Steaua? Ce jucători să aducă? Anamaria Prodan se compară cu verii mei la impresariat? Eu stau vreodată să colaborez cu Anamaria Prodan? Eu nu o subestimez, dar ştiţi concepţia mea, eu nu colaborez cu femei. O respect, că este nevasta lui Reghe. Este posibil să colaborez cu femei, dar nu pe termen lung. O fată mi l-a propus pe Mitici de la Severin, am vorbit cu femeia...", a declarat Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel