BCR scade ratele. Anunțul făcut de bancă

BCR a pornit o campanie prin care le propunere clienților scăderea ratelor, propunere care a fost semnată de 10.000 de clienți.

'10.000 de clienţi se bucură deja de rate reduse, apreciind strategia BCR de scădere a ratei de credit şi modul pro-activ în care noua ofertă include comisioane ZERO (de analiză, de administrare), precum şi o asigurare de viaţă gratuită. Campania Scade Rata este un pas important pe care BCR doreşte să-l facă în consolidarea relaţiei cu clienţii săi', precizează Dana Demetrian, Vicepreşedinte Executiv Retail&Private Banking, BCR, într-un comunicat remis Agerpres.

Clienţii care au acceptat oferta BCR, până în acest moment, sunt preponderent bărbaţi (66%), de 44 ani (vârsta medie la data refinanţării creditului), din mediul urban (Bucureşti), căsătoriţi (82%), cu studii universitare şi venituri peste medie. Sunt de profesie ingineri, economişti sau funcţionari publici, care apreciază ofertele concise şi rezultatele rapide. Cunoştinţele lor financiare sunt bune şi foarte bune, cunosc şi utilizează produsele bancare (utilizează, în medie, 3 produse bancare) fiind axaţi pe plăţile prin intermediul internet banking-ului. Este un client atent la cheltuielile lunare, dar şi la avantajele pe care le obţine în urma colaborării cu banca.

BCR oferă clienţilor cu credite imobiliare posibilitatea de a beneficia de o dobândă fixă pe 5 ani de 4,95%/an, iar celor cu credite de nevoi personale cu ipotecă o dobândă de 5,95%/an. După această perioadă, dobânda va fi calculată la ROBOR/EURIBOR/LIBOR la 6 luni + 3%, respectiv +4% pentru clienţii cu garanţie imobiliară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel