Bayern și Atletico s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor

Bayern Munchen și Atletico Madrid s-au calificat miercuri seară în semifinalele Ligii Campionilor, după ce au trecut de Manchester United, respectiv Barcelona.

Un minut de speranță pentru „Diavoli”

Deținători ai Ligii Campionilor, bavarezii porneau din postura de mari favoriți pentru accederea în careul de ași, după 1-1 în tur, pe Old Trafford, mai ales că englezii nu au putut conta nici în Germania pe golgheterul lor, Robin van Persie. După o primă repriză albă, Manchester a dat semne că poate produce surpriza și a deschis scorul în minutul 57, prin fundașul stânga, Patrice Evra, care a marcat un gol superb de la distanță, mingea lovind transersala înainte să intre în poartă. 

Fericirea englezilor a durat doar un minut însă, Madzukic restabilind egalitatea imediat după reluare, printr-o lovitură de cap, de lângă același Evra. În minutul 67, Muller i-a adus pe bavarezi în avantaj, iar Robben a făcut 3-1, cu un sfert de oră înainte de final. Băieții antrenați de Pep Guardiola s-au impus cu 3-1 și, cu 4-2 la general, continuă în tentativa de a deveni prima echipă din istorie care își apără trofeul Champions League.

„Extratereștrii”, răpuși

Tot de la 1-1 în tur a pornit și returul dintre Atletico Madrid și Barcelona, de pe Vicente Calderon. Băieții lui Diego Simeone au început ca din tun: au deschis scorul în minutul 5, prin Koke, și au lovit de trei ori bara în primele 20 de minute, sufocându-i pe catalani cu un presing extrem de avansat și agresiv. Barcelona a încercat să reacționeze, dar Messi și Neymar nu au reușit să îl învingă pe Courtois, iar partida s-a terminat cu scorul de 1-0 pentru madrileni.

Careul de ași al Ligii Campionilor este format din două echipe din Capitala Spaniei - Real Madrid și Atletico Madrid, o echipă din Germania - Bayern Munchen - și o echipă din Anglia - Chelsea Londra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel