Bayern Munchen, despărţire de vedetele echipei

Bayern Chelsea
Bayern Chelsea

Preşedintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, a opinat la o întâlnire cu fanii bavarezi că vedetele Franck Ribery (35 ani) şi Arjen Robben (34 ani) sunt cel mai probabil la ultimul lor sezon cu campioana Germaniei. 

Este foarte probabil ca ei să fie la ultimul lor sezon cu FC Bayern. Efectivul nostru va fi remaniat pe anumite posturi. Trebuie să ducem o politică de transferuri foarte ofensivă, pentru că avem casieria plină, a declarat Hoeness, cu prilejul unei vizite la un club de suporteri, relatează AFP.  

Vineri, în cadrul adunării generale a clubului, preşedintele Comitetului de administraţie, Karl-Heinz Rummenigge, a luat apărarea celor doi veterani, foarte criticaţi de presă de la începutul acestui sezon: Duo-ul 'Robbery' a scris capitole glorioase în istoria noastră. Au jucat peste 700 de meciuri, au marcat 261 de goluri şi au livrat 289 pase decisive. Sunt legende ale lui Bayern. Nu trebuie judecaţi pentru vârsta lor, ci pentru calităţile lor. 

În meciul de marţi cu Benfica Lisabona (5-1), din Liga Campionilor, Robben a reuşit o dublă, iar Ribery a semnat ultimul gol şi primul din acest sezon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel