Băutura sănătoasă care te ajută să slăbești, chiar dacă nu vrei. Iată rețeta

Băutura sănătoasă care te ajută să slăbești, chiar dacă nu vrei. Iată rețeta. Sursa foto: freepik.com
Băutura sănătoasă care te ajută să slăbești, chiar dacă nu vrei. Iată rețeta. Sursa foto: freepik.com

Mulți sunt surprinși de efectul instantaneu al acestei băuturi și de pierderea rapidă în greutate.

Deseori dietele nu dau rezultate. Uneori există efectul invers. Ca urmare a restricțiilor alimentare, în loc să piardă de kilogramele în plus, o persoană aflată la dietă se poate îngrășa.

O astfel de stare poate fi asociată cu probleme ale sistemului endocrin sau nervos. Și dacă în primul caz trebuie să consulți un medic, atunci în al doilea caz, te poți ajuta singur.

Stresul și o situație nervoasă te fac să mănânci în exces. Chiar și atunci când ții o dietă, nu observi cum începi să mănânci mai multe alimente decât este necesar pentru funcționarea normală a organismului și pentru pierderea în greutate.

Studiu. Fotografiile cu alimente reduc pofta de mâncare și promovează pierderea în greutate

În plus, stresul te obligă să consumi alimente nesănătoase, cu mult zahăr și sare, care rețin lichidele în organism. Drept rezultat, te vei trezi cu câteva kilograme în plus.

Cu toate acestea, există o modalitate de a reduce pofta de mâncare, de a îmbunătăți starea de spirit și de a scăpa de lichidul reținut în organism.  Această băutură a fost folosită cu succes de milioane de femei în urmă cu aproximativ 10 ani și toate au observat un efect pozitiv.

În 6-8 săptămâni poți slăbi aproximativ 10-12 kg. Când o consumi, nu este necesar să urmezi diete stricte. Este suficient să nu mănânci în exces și să încerci să cinezi cu 3-4 ore înainte de culcare. Un jurnal alimentar sau orice aplicație mobilă te va ajuta să controlezi caloriile.

De ce trebuie să pui ulei sau brânză în orice salată de roșii. Medicul nutriționist Mihaela Bilic, explicație: E obligatoriu!

Această băutură minune este ceaiul cu lapte. Se prepară din ceai verde și lapte. Dacă nu-ți place ceaiul verde, poți ceai negru, însă dar ceaiul verde s-a dovedit a fi mai eficient.

Ceaiul poate fi preparat cu lapte cu un conținut de grăsime de cel mult 3,2% sau cu apă clocotită obișnuită, la care se adaugă apoi lapte. Nu adăuga zahăr, altfel efectul va fi invers. Datorită acestei combinații de produse, ceaiul cu lapte furnizează organismului oligoelemente utile, are un efect tonic, diuretic și calmant.

Băutura poate fi inclusă în dieta zilnică. Când bei ceai cu lapte, este necesar să bei și aproximativ 1,5 - 2 litri de apă curată. De asemenea, băutura  poate fi îmbunătățită cu aditivi pentru arderea grăsimilor:  piper, miere (nu mai mult de 5 grame pe zi), ghimbir, scorțișoară și cuișoare.

Ce sunt fitonutrienții și în ce alimente îi găsim. Mihaela Bilic: La capitolul calorii nicio grijă, nu există limită de cantitate, puteți abuza

Pentru a obține un efect pozitiv și a slăbi rapid, ar trebui să bei 1,5 litri de ceai cu lapte pe zi, indiferent dacă ești în post sau mănânci ca de obicei.

Ceaiul cu lapte se bea între mese, la fel ca apa. Adică ar trebui să bei ceaiul cu lapte cu o jumătate de oră înainte de masă sau peste o oră după masă.

Deja după 2-3 zile, vei observa că kilogramele în plus se topesc, pofta de mâncare scade, iar starea de spirit se îmbunătățește.

Articolul este informativ, deci consultă un specialist dacă vrei să slăbești. Ceaiul cu lapte poate fi contraindicat pentru unele persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel