Bătrân în vârstă de 86 de ani, UITAT timp de 30 de ore pe holurile Spitalului de Urgență Galați

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Acuzații grave la Spitalul de Urgență din Galați. O femeie susține că tatăl ei bolnav de cancer a fost lăsat pe holurile spitalului timp de 30 de ore.

Fiica bărbatului este medic în America și se declară revoltată de această situație. Ea spune că tatăl său de 86 de ani a fost ținut 30 de ore pe holurile Spitalului Județean Galați.

"Tatăl meu a fost adus Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Galați cu ambulanța. Tata are 86 de ani și a avut cancer de colon. A fost evaluat de medicul UPU și după aceea a așteptat 30 de ore pentru rezultatul de test COVID, inițial pe un scaun, ulterior pe o targă.", a povestit femeia.

După zeci de ore în care a stat fără mâncare sau apă, bărbatul a fost dus direct pe masa de operație, fără să se fi știut rezultatul testului COVID, relatează RomâniaTv. În timpul anesteziei bărbatul ar fi făcut stop cardiac și a fost resuscitat, a povestit fiica bărbatului. Totuși, familia nu ar fi fost înștiințată despre acest fapt. Femeia susține că o cauza al acestui stop cardiac, ar putea fi faptul că bărbatul a fost ținut atâtea ore fără mâncare și apă. Conducerea spitalului nu a venit momentan cu o reacție despre acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel