Bătăuși pe urmele PSD. Codrin Ștefănescu: sunt plătiți în sensul acesta

În direct la un post de televiziune, secretarul PSD, Codrin Ștefănescu, a vorbit despre un grup de ”bătăuși”, persoane recalcitrante, care s-ar afla permanent pe urmele democraților, la evenimentele publice. 

”Pe unde am fost în țară, e cam același grup. Au venit peste tot. E un grup care incită la violență, un grup pregătit pentru așa ceva, pentru că au pregătire inclusiv militară, unii. Ei fac în felul următor: spre exemplu avem un miting mare, o adunare cu membri și simpatizanți PSD, urmăresc oamenii care urcă înapoi în mașini sau în autocare, dacă sunt veniți din comunele limitrofe, și de obicei apar după cei care sunt mai în vârstă.

Încep să îi înjure și să îi facă știrbi și hoți și nenorociți și în toate felurile. Sunt oameni care provoacă dezordine, care vor să facă lucrul acesta, se infiltrează inclusiv unde sunt mitinguri autorizate și sunt puși pe scandal și pe bătaie.

Protestatari plătiți să facă scandal?

Sunt promovați în sensul acesta și cred că sunt plătiți în sensul acesta. Se mișcă după noi peste tot în țară, pe unde vine câte un ministru, pe unde avem manifestații. Avem fotografii cu aproape jumătate dintre ei. Sunt oameni celebri pe care îi cunoașteți de la televizor”, a precizat Codrin Ștefănescu, secretar general al PSD, în direct la România TV. 

Vezi și: Liviu Dragnea, avertisment pentru Dăncilă

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel