Bătălie pe like-uri între liberali, după ce Bușoi a fost ales secretar general al PNL. Reacția fanilor

Alegerea lui Cristian Buşoi în funcţia de secretar general al PNL generează neînțelegeri între membrii partidului, de o parte fiind cei care salută decizia, în timp ce, de cealaltă parte, se poziționează dezamăgiții. Astfel, Mihai Voicu se laudă pe pagina sa de socializare că o postare de a sa privind alegerea lui Cristian Buşoi pentru funcția secretar general al PNL a primit mai multe like-uri comparativ cu cea a deputatului Florin Roman, legată de același subiect.  

”Poate că aceasta trebuie să fie diferența între decență și acceptarea meritelor unui coleg ce a întrunit o largă majoritate de voturi pe de o parte și jigniri inutile pe de altă parte”, a scris, marți pe Facebook, Mihai Voicu, unde a atașat o imagine cu un print-screen de la postarea sa alături de un alt print-screen de la o postarea lui Florin Roman, atrăgând atenția câte like-uri au primit fiecare dintre ele.

”Astazi a castigat tripleta Cristi Busoi-Misu Voicu-Gigel Stirbu:))! Ce spune poporul liberal, e bine?”, a fost mesajul deputatului Florin Roman, după ce Cristian Buşoi a fost votat pentru funcția secretar general al PNL. 

Citește și: BPN PNL. Crisian Bușoi, secretar general al partidului

Comentariile la postarea lui Mihai Voicu nu s-au lăsat așteptate: ”Daca numarul de Like-uri de pe Fb a ajuns un endorsement, suntem pierduti, dle Mihai Voicu”, ”Mare greșeala sincer cu Busoi ! Din lac in put dați...mai scadeți 5% dupa mișcarea asta...P. S. Scăpați de USR ul ala ca se agata de voi ca scaiul...sau voi de el...”, ”Sa înțeleg ca președintele PNL va fi ales pe Facebook?”,  ”Iesiti din paradigma combinatiilor si sulfanelii, atacati PSD si la centru si in judete! Poate unora va pare rau, dar USL nu mai exista! Suntem membri ai PPE, nici asta nu stiu unii de la centru, adversarul traditional al socialistilor! Faceti politica mare, pronuntati-va aspra proprietatii, familiei, descentralizarii, mediului de afaceri, scolii, sanatatii si lasati combinatiile de partid balama!”.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel