Bătălia majorării pensiilor. Tăriceanu: I-aş ruga pe Iohannis, Orban, Cîţu să trăiască cu 1.000 de lei pe lună

Preşedintele ALDE, senatorul neafiliat Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat marţi, în plenul Parlamentului, că nu va avea nici cea mai mică ezitare să voteze, împreună cu colegii din partid, majorarea pensiilor cu 40%. 

'I-aş ruga pe Iohannis, pe Orban, pe Cîţu să încerce să trăiască cu 1.000 de lei pe lună, aşa cum au în ziua de astăzi 1,4 milioane de pensionari, pensii până în 1.000 de lei pe lună şi să ne spună câte zile au rezistat (...). Mi se pare degradantă această atitudine a guvernanţilor şi în ziua de astăzi, această atitudine de dispreţ faţă de categoria pensionarilor. Împreună cu colegii din ALDE, nu vom avea nici cea mai mică ezitare să votăm pentru majorarea pensiilor cu 40%', a precizat Tăriceanu, la dezbaterile din plenul Parlamentului.

Senatul şi Camera Deputaţilor s-au reunit, marţi, pentru a dezbate proiectele de lege privind rectificarea bugetului de stat şi a bugetului asigurărilor sociale de stat pe 2020, care includ amendamentul PSD referitor la creşterea punctului de pensie cu 40%, în loc de 14%, cum a fost propunerea Guvernului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel