Bătălia Like-urilor: Băsescu vs. "marele realizator". Vezi cine este

basescu
basescu

Președintele Traian Băsescu a spus la întâlnirea cu fanii care "au dat like" sau care "au apreciat" pagina de Facebook "Alături de Președintele Nostru", că "un mare realizator" a încercat să-l întreacă la aprecieri. 

Traian Băsescu a spus, printre alte declarații legate de Facebook, că "A fost un mare realizator care a spus că într-o lună vrea să mă întreacă la numărul de “Like-uri”. După o lună s-a lăsat păgubaş, n-a ajuns nici măcar la jumătate”. La jumătate a ajuns, a și depășit-o.

"Marele realizator" despre care amintește președintele a spus în emisiunea "În gura presei", de la postul de televiziune Antena 3, că și-a făcut cont de Facebook doar pentru a întrece aprecierile primite de Traian Băsescu. Pagina Alături de Președintele Nostru are 200.963 de like-uri. Pagina Mircea Badea chiar el are 110.623 de like-uri. Astfel, "marele realizator" Mircea Badea a depășit jumătatea amintită de președinte. În plus, interesul pentru pagina jurnalistului, in ciuda numărului mai mic de like-uri este mai mare. Dacă în cazul paginii Alături de Președintele Nostru, 4.047 de oameni vorbesc despre asta, în cazul paginii Mircea Badea chiar el, 6.706 oameni vorbesc despre asta.

Primul mesaj postat de Mircea Badea după crearea paginii a fost: "Nu-mi place Băsescu. Nu-mi place Facebook. Mi-am făcut pagina pe Facebook ca să o surclasez pe a lui Băsescu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel