Bătălia brazilor pe Facebok. "Al meu e mai frumos decât al Elenei Udrea"

Politicienii se bat în brazi pe Facebook. Elena Udrea a postat mai multe poze, din 19 decembrie până-n prezent, alături de bradul de Crăciun. Văzând pozele deputatei PDL, un deputat PNL i-a arătat acesteia că are un brad mai frumos. Și premierul a postat, în Ajunul Crăciunului, o poză alături de bradul împodobit.

"Astăzi, am împodobit bradul împreună cu familia și câțiva prieteni. Mi-aș dori ca în fiecare casă să se simtă atmosfera de sărbătoare. Voi ați început pregătirile?",  a scris Elena Udrea, în 19 decembrie, atunci când a postat pentru prima oară bradul împodobit.

 "Elena Udrea se laudă că are cel mai frumos brad însă eu vin cu dovezi că nu e așa și cel mai frumos brad e al meu dintr-o mie de motive; este un brad ecologic, a fost împodobit de toata familia (eu am avut cel mai mic aport, recunosc), este foarte frumos decorat, este amplasat lânga o oglindă mare care îl pune în valoare și mai mult și motivele pot continua până la o mie", scrie deputatul PNL, Mircea Dolha, pe Facebook.

Premierul a postat, în Ajunul Crăciunului, o poză în care apare împreună cu familia, lângă brad.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel