Bătaie la Petrolul-Gaz Metan. Gestul incredibil al lui Bornescu

Meciul dintre Petrolul Ploiești și Gaz Metan a fost marcat de câteva incidente care nu au nicio legătură cu sportul.

Petrolul Ploiești avea nevoie de o victorie pentru a termina campionatul pe podium, așa că atunci când cei de la Gaz Metan au deschis scorul, în minutul 43, panica s-a instalat în rândul ploieștenilor.

Tensiunea din teren a început să se cunoască imediat.

Mai întâi, Geraldo a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene în minutul 62, pentru ca apoi imediat să se declanșeze infernul pe terenul de la Ploiești. Thaer Bawab s-a întins pe gazon pentru a trage de timp, iar portarul Bornescu a încercat să îl ridice, scrie digisport.ro.

Între cei doi s-a iscat un scandal, după ce goalkeeper-ul l-a mușcat de braț pe atacantul Gazului, iar apoi acesta a tăbărât pe adversar cu o ploaie de pumni.

În câteva secunde, toată scena s-a transformat într-o ceartă în toată regula, la care au participat toți cei prezenți pe teren, inclusiv Cosmin Contra. Tehnicianul Petrolului a intrat în meleu pentru a-și calma elevii, însă a fost prins la mijloc.

În tot acest timp, galeria prahoveană a scandat "Sărim, sărim și vă măcelărim!". După ce partida a fost întreruptă pentru aproape 10 minute, centralul Sebastian Colțescu i-a eliminat pe Bornescu și Bawab, dar și pe antrenorul Petrolului.

Todea, Zaharia și Muth au fost și ei eliminați în doar 10 minute. Astfel, Gaz Metan a rămas în doar 8 oameni, iar Petrolul a egala în minutul 90+11.

VEZI AICI VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel