Bătaie la mitingul de la Iași, unde este prezent și Traian Băsescu

miting_iasi
miting_iasi

Mitingul democrat-liberalilor care are loc, sâmbătă, în fața Palatului Culturii din Iași, și unde este așteptat să vorbească și președintele suspendat Traian Băsescu, nu a fost lipsit de incidente. Câţiva participanţi s-au încăierat, fiind nevoie de intervenţia Poliţiei, o persoană fiind reținută, după ce un bărbat a lovit o femeie.

Asta după ce mai mulţi susţinători USL au strigat ,,hoţii la adresa celor din PDL. Susţinătorii democrat-liberalilor i-au acuzat că au greşit mitingul şi că au venit doar pentru mici şi bere.

Şi la începutul mitingului, înaintea sosirii liderilor PDL, mai mulţi pensionari susţinători ai USL şi răspândiţi în mulţime s-au luat la ceartă cu susţinătorii preşedintelui suspendat, unul dintre aceştia fiind bruscat şi părăsind piaţa la scurt timp, scrie Mediafax.

Aproximativ 10.000 de persoane participă, sâmbătă, la mitingul PDL în Piaţa Palatului Culturii din Iaşi, unde a ajuns şi preşedintele suspendat Traian Băsescu, alături de liderii democrat-liberali şi de fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, toţi îmbrăcaţi în cămăşi albe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel