Bătaie la Cluj între ACL și PSD. Reacție dură a PSD

S-a lăsat cu bătaie la Cluj. Protestatarii revoltați au ieșit în stradă. Deși părea a fi în semn de solidaritate cu protestatarii din fața MAE din București și cu românii din străinătate, care nu au putut vota, grupul striga: "Jos Ponta!". 

Potrivit citynews.ro, ei sunt simpatizanţi şi membri ai ACL şi au venit în faţa instituţiei administrative nemulţumiţi de greutatea cu care s-a votat duminică, atât în zona centrală a Clujului, cât mai ales la secţiile din străinătate, acolo unde s-au înregistrat cozi imense.

În număr de aproximativ 50, ei au cerut demisia atât prefectului Gheorghe Vuşcan, cât şi ministrului de externe, Titus Corlăţean. Situaţia a degenerat atunci când protestatarii l-au observat pe liderul organizaţiei de tineret a PSD Cluj şi a avut loc o scurtă încăierare. 

PSD a reacționat: "PSD Cluj condamnă faptele și comportamentele colegilor din ACL din seara  de 2 noiembrie, când aproximativ 50 de membrii și simpatizanți ai ACL,  în frunte cu senatorul Alin Tișe au instigat la violență, rezultând  agresarea președintelui organizației de tineret a PSD Cluj-Napoca, în  fața Prefecturii Județului Cluj, de către un membru al PNL Cluj. 'Condamnăm tipul acesta de acțiuni, solicităm demisia senatorului Alin  Tișe și în același timp solicităm autorităților statului să ia masurile  legale care se impun', a declarat președintele PSD Cluj, dl. Remus  Lăpușan. Nu este normal ca în secolul XXI ca în confrutarea politică să existe  violență". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel