Bătaie în PMP. Scene halucinante: ”M-a sugrumat, m-a lovit cu capul. Sunt în stare de șoc”

pmp
pmp

Caz incredibil în PMP. Vicepreședintele PMP Timiș e acuzat că a bătut o fostă membră a partidului care a fost dată afară din partid. Femeia a ajuns cu o ambulanță de urgență la spital și se află în stare de șoc.

Agresorul, vicepreședinte al PMP Timiș, Flavius Luca nu este la prima faptă de acest gen, informează România TV. De-a lungul timpului pe numele lui au fost depuse mai multe plângeri penale pentru acte de violență comise inclusiv asupra unor colegi de partid.

Astăzi, Flavius Luca și-ar fi vărsat nervii asupra unei foste colege de partid, Ramona Dzitac care a fost dată afară săptămâna trecută din formațiune, iar ulterior a postat pe pagina personală de Facebook un text care arăta cât de mult a muncit ea în cei trei ani în care a fost membră de partid, spre deosebire de alții care nu au făcut altceva decât să își sape colegii în goana după funcții. Printre cei nominalizați, se afla și Flavius Luca.

Nervos, el a urmărit-o azi la locul de muncă, s-a năpustit peste ea în birou unde a lovit-o fără milă cu pumnii și picioarele, a strâns-o de gât și a amenințat-o cu moartea, precizând că dacă nu se va muta din Lugoj o va ucide și pe ea și pe fetița ei. 

Scene incredibile

A fost deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe. Victima a povestit în urmă cu puțin timp cele întâmplate.

„Tocmai ce am ajuns acasă de la spital. A intrat peste mine în birou. M-a sugrumat, m-a lovit cu capul. Mi-a dat câteva lovituri cu pumnul la baza addomenului și în piept cu genunchiul. A zis că data viitoare îmi va tăia gâtul și mi-a amenințat copilul. Totul a pornit după ce le-am zis că cerșesc funcții de la PSD”, a spus Ramona Dzitac.

Întrebată dacă a făcut plângere la poliție, aceasta a precizat că urmează, dar nu poate astăzi, fiind încă în stare de șoc. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel