Bătaie după Viitorul - Craiova. Hagi, bruscat de olteni - VIDEO

Jucătorii și cei din staff s-au luat la bătaie după ce Viitorul a învins Craiova cu scorul de 2-0. Implicat în incidente a fost și Gică Hagi.

În momentul în care Hagi și-a adunat jucătorii la centrul terenului, după fluierul final, Vătăjelu, căpitanul Craiovei, a venit lângă grupul constănțenilor. Prima dată a fost îndepărtat de Răzvan Marin, dar a insistat și a fost, în cele din urmă, împins chiar de Hagi. Rambe a reacționat și l-a bruscat serios pe "Rege", scrie Digi Sport.

Scenele au continuat minute bune și s-au împărțit și pumni pe suprafața de joc. Același Rambe l-a lovit pe portarul Rîmniceanu, în ajutorul căruia a sărit o altă persoană de pe banca Viitorului, care i-a "strecurat" un pumn atacantului din Insulele Capului Verde.

Craiovenii au ajuns mai târziu la vestiare. Arbitrul Radu Petrescu a dictat și două eliminări, după altercație: le-a arătat direct cartonașul roșu lui Rambe de la Craiova și lui Rîmniceanu de la Viitorul.

Hagi a țipat minute în șir la vestiare: "Au ajuns să mă înjure la mine acasă!".

"M-ați făcut cu ou și cu oțet! Pe mine! Până să vorbim de alții, vorbim de mine. Eu nu am zis nimic!", a spus Gheorghe Hagi, într-un dialog destul de tensionat cu Gheorghe Mulțescu, antrenorul Craiovei.

"Eu nu am văzut nimic, pentru că am intrat la vestiare imediat. L-am căutat pe Gică Hagi să îl felicit, dar nu l-am găsit, pentru că era pe teren. Unii dintre jucători au spus că au fost și ei bruscați. Nu am vrut să mai continui ce s-a întâmplat afară. Rambe o să suporte rigorile legii. Eu nu mă pricep la K1, ci la fotbal. Părerea mea e că Gică Hagi s-a expus, nu trebuia să se bage. Are secunzi și alți oameni în jur care se puteau duce. El e foarte implica și probabil că a vrut să gestioneze singur. Îmi pare rău de ce s-a întâmplat la final", a spus și Gheorghe Mulțescu, la flash-interviul acordat după meci.

Căpitanul Craiovei, Bogdan Vătăjelu, este unul dintre cei de la care a pornit scandalul de la finalul meciului și a explicat care a fost cauza: "Să știe toată lumea: s-a terminat meciul, Carp mi-a adresat niște injurii, după care lucrurile au degenerat cum nu trebuia și e păcat că un meci care trebuia să fie frumos s-a terminat în asemenea fel. Ne-au bătut fără să avem o ocazie clară. Am rămas cu un gust amar".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel