Bătaie cu pumni, picioare și scaune între jucătorii lui Dinamo

sorin
sorin

Scandal uriaș, după antrenamentul de duminică seară al jucătorilor de la Dinamo. Sub ochii coechipierilor, Cosmin Matei şi Sorin Strătilă au încins o bătaie în toată regula în vestiar, adversarii apelând chiar și la scaune pentru a se lovi. 

Conflictul din vestiar, după ultimul antrenament dinaintea derby-ului cu Rapid, a urmat unei intrări mai dure a lui Matei pe teren, taxată cu o înjurătură de Strătilă, revenit în circuit de puţin timp după o accidentare serioasă la genunchi, scrie ProSport.

Pe teren, cei doi s-au îmbrâncit, dar intervenţia colegilor a stopat un eventual conflict fizic. Înjurături din ambele părţi au fost, însă, din plin.

În vestiar, însă, lucrurile au degenerat. Matei a simţit că lucrurile nu erau încă rezolvate şi l-a aşteptat pe Strătilă ca să încheie conturile. Puştiul de 21 de ani s-a năpustit ca o avalanşă asupra colegului său, iar cei care erau de faţă susţin că l-a şifonat serios pe acesta. "Pumni, picioare, chiar şi scaune", au povestit martorii oculari că ar fi constituit arsenalul scenelor de "fight-club"! Ulterior, sunat de mai mulţi prieteni, Strătilă a susţinut că lucrurile s-au rezolvat fără vreun conflict fizic.

Meciul de box dintre cei doi jucători ai lui Dinamo i-a șocat pe ceilalți coechuipieri, mai ales că Matei şi Strătilă erau foarte apropiaţi după perioada de la Astra, iar în cantonamente erau văzuţi foarte des împreună.

Conducerea clubului nu luase, până aseară, nicio decizie disciplinară în privinţa celor doi, dar, în afara unei amenzi consistente, cei doi riscă să fie trimiși o perioadă la Dinamo II.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel