Nicușor Dan, replică acidă pentru Traian Băsescu: Politician expirat

Nicuşor Dan, candidatul Uniunii Salvați Bucureștiul (USB) la Primăria Capitalei, reacționează dur în urma afirmațiilor recente ale fostului președinte Traian Băsescu la adresa sa.

"Am impresia tot mai acut că alegerile pentru București se transformă pe zi ce trece într-un carusel al amintirilor. Și nu neapărat dintre cele mai fericite. Mai întâi a intrat în campanie Marian Munteanu, studentul anilor 90. Acum se zvonește că intră Traian Basescu, primarul anilor 2000. Mă întreb cine mai urmează: Viorel Lis? Oare Bucureștiul chiar nu merită ceva mai bun? Nu merită să fie salvat de politicieni expirați?", a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Reacția liderului USB, survine după ce, duminică seară, fostul președinte Traian Băsescu declara la România TV:.

"E un tehnocrat care bate la porțile Capitalei, se numește Nicușor Dan. Eu ghicesc în acest om un habarnist bun de gură, care și-a făcut nume doar pentru că a obstrucționat, uneori pe drept, alteori pe nedrept, anumite autorizații date prin București, dar dacă el va fi cumva primarul, vom avea o decepție uriașă. La fel cum am avut cu Iohannis", a adăugat Traian Băsescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel