Băsescu: Văd mari ziarişti care spun Guvernului ce are de făcut, dar care au falimentat gazetele şi scriu pe bloguri ca amatorii

[] []

02 aug 2011 / 20:30
Salveaza PDF Comentarii
Basescu ataca ziaristii
Basescu ataca ziaristii

Preşedintele Traian Băsescu a declarat într-o emisiune televizată că i se pare periculoasă atitudinea ziariştilor din România, care dau sfaturi şi verdicte, dar care au falimentat gazete, iar acum scriu pe bloguri.

"Presa trebuie să se obişnuiască cu un lucru: că autorităţile nu fac ceea ce vrea, ci ceea ce trebuie. Ar fi vrut probabil ca poliţiştii din Deta să fie arestaţi. Cel mai riscant lucru mi se pare orgoliul, aroganţa presei de a face anchete şi de a le ştii pe toate. Presa judecă în România, dă verdicte. Văd mari ziarişti care spun toată ziua Guvernului ce are de făcut şi cât de prost e el. În schimb, au falimentat gazetele, au rămas să scrie pe blog, ca amatorii sau ca mine. Or acest Guvern a trecut ţara cu 22 de milioane. Eu cred că acest Guvern ar fi reuşit să le salveze gazetele. ", a spus Băsescu la B1Tv.

El i-a atacat şi pe economiştii care vorbesc la televizor şi a spus că aceştia nu au realizat nimic cât au avut posibilitatea. "Văd economişti, şi pe Coşea, Dăianu, Ilie Şerbănescu, acesta e mai echilibrat. Văd căt de critici sunt la adresa Guvernului. Nu au fost buni de nimic ca miniştri. Ce-a făcut Coşea, ce-a făcut Dăianu. Nu e elegant.", a mai declarat şeful statului.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27