Băsescu, uimit de supărarea lui Ponta: Cine a propus 48 de miliarde?

basescu
basescu

Președintele Traian Băsescu s-a arătat uimit de supărarea premierul Victor Ponta cu privire la banii obținuți de România din bugetul UE. Președintele a întrebat cine a propus vreodată pentru România 48 de miliarde de euro

Premierul Victor Ponta a spus, vineri, că este foarte dezamăgit de rezultatul final al alocării bugetare pentru România. Când i s-a adus în vedere, într-o conferință de presă, președintelui, Traian Băsescu a spus că "propunerea inițială era de 108 miliarde. Acum avem 960", scrie ziare.com.

Întrebat dacă premierul i-a spus înainte de a merge la Bruxelles că speranța lui este ca România să obțină 48 de miliarde, președintele a refuzat să comenteze. El a răspuns "Cine a propus vreodată României 48 de miliarde? Am o rugăminte, nu ma băgați, nu vă spun ce discutăm. Eu i-am pus la dispoziție ultimul document pe care l-am transmis UE".

Premierul Victor Ponta a spus, vineri seară, că președintele a venit cu "șmecherii de PR" ca să ascundă eșecul și că, în realitate, România nu a obținut nimic prin alocarea bugetară a UE. Premierul a mai spus că România ar fi putu să primească o finanțare mult mai consistentă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel