Băsescu: Tapalagă m-a lins fără să-i cer. Cine sunt ”voluntarii” din detașamentul de lingeri

Dan Tapalagă
Dan Tapalagă

”Tapalagă m-a lins fără să-i cer. Acum a schimbat obiectul lingerilor”, a spus Traian Băsescu într-o intervenție incendiară despre foștii săi lăudători. În grupul celor care-i ridicau osanale atunci când era la putere, Băsescu i-a mai numit pe Grigore Cartianu, Laurențiu Ciocăzanu, Mălin Bot și Mircea Marian.

Traian Băsescu a dat explicații în emisiunea Paulei Rusu, de la RTV, privind o postare Facebook în care Băsescu le cerea jurnaliștilor-propagandiști să nu lege instituția DNA de persoana procurorului șef, pe care o apără.  Ce vor scrie propagandiștii anilor 50 dacă o vor vedea pe Laura Codruța Kovesi în cătușe? întreba fostul președinte.  Băsescu a fost invitat la RTV să spună cine sunt jurnaliștii-propagandiști.

Aceeași mă proslăveau pe mine, la Cotroceni

”Sunt aceeași care mă proslăveau pe mine când eram la Cotroceni. N-am avut niciun aranjament cu Tapalagă, Bot, Marian, Ciocăzanu sau Tolontan. Pozițiile mele de acum nu sunt împotriva instituțiilor, ci a unor oameni din instituții. Am atacat unele persoane, pentru nerespectarea drepturilor fundamentale. Kovesi a fost una dintre ele. Hoardele de propagandiști au reacționat, a spus Băsescu. Subiectul postării de azi nu e dna Kovesi, subiectul este legat de propagandiștii care nu înțeleg că un om nu înseamnă o instituție. Poate sunt subiectiv, căci au fost abuzuri, înscenări, provocări care se înregistrează cu familia mea, de acasă la birou...și am atacat-o pe dna Kovesi”.

Întrebat care sunt propagandiștii care îl proslăveau, Băsescu a reluat lista.

”Cartianu, Tapalagă, Ciocăzanu și Mircea Marian, dar mai sunt și alții, a răspuns fostul președinte. Au făcut-o voluntar”, a mai precizat Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel