Băsescu, somat din Ucraina. Un deputat român susține masacrul din Kiev

Președintele Traian Băsescu este somat printr-o scrisoare trimisă de un deputat ucrainean. Deputatul în Rada Supremă, Gennadii Moskal, atrage atenția asupra deputatului de origine română, Ion Popescu, care susține violențele forțelor de securitate din Kiev

Moskal cere bucovinenilor și statului român să condamne atitudinea Partidului Regiunilor față de situația din Kiev. Deputatul ucrainean cere sancțiuni personale împotriva deputatului Ion Popescu pentru că  a sprijinit acțiunile forțelor interne contra protestatarilor pașnici de pe Euromaidan, scrie ChernivtsiNews.com, citat de deschide.md.

Gennadii Moskal i-a trimis o scrisoare oficială preşedintelui Traian Băsescu, în care solicită ca lui Ion Popescu să îi fie interzisă intrarea în România.

Ion Popescu pare să vrea să stingă lumina în Partidul Regiunilor, părăsit de deputați. Popescu este  lider al românilor din Ucraina, președinte al Consiliului Național al Uniunii Interregionale “Comunitatea Românească din Ucraina” (CRU). Deși activitatea Partidului Regiunilor a fost interzisă deja în câteva regiuni ale Ucrainei, inclusiv și în regiunea Cernăuți, Popescu rămâne membru fidel. El a fost obersat și pe scena AntiMaidanului în 18 februarie. Acolo liderii din Ucraina încurajau activiștii-provocatori și titușki (susținătorii lui Ianukovici).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel