Băsescu sfătuiește un partid să conteste alegerile

Traian Băsescu sfătuiește un partid să conteste alegerile.

Partidul Mișcarea Populară (PMP) anunță că Tribunalul București a validat și Congresul din 2022, unde Eugen Tomac a fost ales președinte, astfel că ”hărțuirea și încercările de a elimina PMP din politica românească se apropie de sfârșit", a transmis PMP.

Traian Băsescu a avut o reacție pe marginea acestui subiect. El a spus că PMP a rămas fără finanțare timp de un an și jumătate până a venit decizia Tribunalului. În cazul în care partidul nu va primi finanțare „nici mâine”, Traian Băsescu spune că PMP ar trebui să conteste alegerile.

„Vă spun un lucru care pune sub semnul întrebării corectitudinea alegerilor. Acum un an și jumătate, Eugen Tomac a fost ales în funcția de președinte. De abia acum s-a pronunțat instanța că Eugen Tomac este președinte PMP. AEP nici astăzi nu a dat drumul la banii de subvenție pentru acest partid. Au făcut tot ce au putut pentru a elimina PMP-ul din spectrul public.

Până la urmă, târziu, o judecătoare a dat o decizie potrivit căreia Congresul este corect. Dar să lași un an și jumătate partidul fără bani... Au rămas amărâții ăia - care stingeau și aprindeau lumina - funcționarii de la filiale... sunt neplătiți... unii au plecat... Pur și simplu sabotează un partid europarlamentar.

Dacă nici mâine nu primesc banii de subvenție... nu pot decât să conteste alegerile. Este singura soluția corectă pentru PMP. Este un partid lăsat fără resurse. Neavând deschisă finanțarea pentru subvenție, nu pot face împrumuturi”, a zis Traian Băsescu la B1 TV, în cadrul emisiunii realizate de Ioana Constantin.

PMP a transmis:

„Acest proces nu este doar o victorie pentru noi, ci și o lovitură dură pentru cei care au încercat să ne distrugă. Este un avertisment că suntem mai hotărâți ca niciodată să ne apărăm valorile și să ne continuăm lupta pentru o politică curată și dreaptă, prin intermediul Dreptei Unite. Cu două decizii ale instanțelor care validează voința internă a PMP, mergem mai departe, cu capul sus și cu inima plină de determinare. Această victorie ne întărește și ne mobilizează să continuăm să luptăm pentru România modernă!", a explicat formațiunea.

Curtea de Apel București a respins definitiv recursurile formulate de Cristian Diaconescu în ceea ce privește Congresul PMP la care Eugen Tomac a fost reales liderul formațiunii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel