Băsescu: Senatul a fost UMILIT

Traian Băsescu susține că Senatul a fost umilit prin adoptarea legii de respingere a OUG 13, care era deja abrogată. 

”Niciodată nu voi fi parte la umilirea unei instituţii din care fac parte. Pe data de 13.02.2017, Senatul a adoptat prin lege OUG 14/2017 prin care celebra OUG 13/2017 era abrogată. Şi votul de abrogare a fost în unanimitate. Ieri, 20.02.2017, la propunerea senatorului Şerban Nicolae, OUG 13/2017, care fusese abrogată cu o săptămână înainte, a fost supusă unui vot de respingere. Pentru prima dată în istoria sa postdecembristă, Senatul este umilit şi pus în situaţia de a vota respingerea unei ordonanţe abrogate şi care, practic, nu mai exista, ca şi cum aceasta ar fi fost în vigoare”, a scris Băsescu, pe Facebook.

Președintele PSD susține că ”tot acest balet legislativ penibil" este "doar pentru a mai da o gură de oxigen Guvernului Grindeanu care trebuie să plece şi încercării PSD de a se spăla de şarlatania emiterii OUG 13/2017”. 

”Niciun interes electoral sau politic nu mă vor convinge să fiu parte la umilirea unei instituţii din care fac parte, doar pentru ca nişte politicieni să se salveze”, a afirmat Băsescu. 

[citeste si]

Amintim că inclusiv Șerban Nicolae a spus că nu este normal să voteze o lege de respingere a unei ordonanțe abrogate, care nu mai există, dar PNL și USR au susținut și au transmis în spațiul public ideea că OUG 13 poate intra în vigoare dacă nu este respinsă. Puterea a cedat și a făcut pe plac Opoziției, dar niciodată nu a susținut această idee. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel