BĂSESCU, SCUIPAT. Becali se implică în scandal și face o mutare bombă!

Gigi Becali i-a angajat lui Adrian Zglobiu, bărbatul din Constanţa care l-a scuipat pe Traian Băsescu, pe avocata sa, Maria Vasii.

BĂSESCU, SCUIPAT. Gigi Becali a aflat că Adrian Zglobiu nu îşi permite să angajeze un apărător din cauza lipsurilor materiale şi a acţionat pentru a-l ajuta să în acest proces. Fanatik anunţă că Gigi becali s-a ocupat rapid de caz şi i-a angajat-o lui Zglobiu pe Maria Vasii, avocata sa personală.

Gigi Becali se află în conflict deschis cu Traian Băsescu de mai mult timp, deşi la un moment dat erau foarte buni prieteni. Băsescu a refuzat mai multe cereri de graţiere pe care Becali le-a făcut în ultimul an.

VEZI ȘI: Adrian Zglobiu va fi internat la PSIHIATRIE

Traian Băsescu a fost scuipat la Constanța de Adrian Zglobiu, în timpul unei vizite a președintelui. Bărbatul a fost reținut de autorități imediat. El este cercetat pentru deranjarea ordinii publice, după ce, inițial, era acuzat de ultraj.

Adrian Zglobiu a declarat că autoritățile încearcă să-l scoată iresponabil, forțândul să se interneze la un spital psihiatric. De altfel, el a încercat să se sinucidă, miercuri, când s-a trezit cu polițiștii la ușă pentru a-l duce la spital.

În celd din urmă, bărbatul va fi internat la Spitalul de Psihiatrie de la Palazul Mare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel