Băsescu, scenariu BOMBĂ: Ponta, TRĂDAT din PSD la prezidențiale

Traian Băsescu a înaintat un scenariu potrivit căruia Victor Ponta a fost ”trădat” din interiorul PSD la alegerile prezidențiale din 2014.

În 2014, Victor Ponta pierdea la diferență importantă în turul doi al alegerilor prezidențiale în fața actualului președinte, Klaus Iohannis. Momentul psihologic al confruntării a fost emoția creată de cozile din diaspora, cauzate de numărul mic de secții.

”Asta (nr. - numărul mic de secții de votare din diaspora) a stabilit strategul Dragnea. I-a băgat în cap lui Ponta că așa e bine. Aș vrea să văd dacă nu cumva jucând prea mult tenis cu Coldea, Dragnea a făcut ce a trebuit. Să-l convingă pe Ponta să nu deschidă mai multe secții de votare. Spun și eu, îmi dau cu părerea, nu am probe.

Nu insinuez, dar evoc o posibilitate. Acesta ar fi putut fi un mod de a influența rezultatul alegerilor. Sunt convins că Iohannis nu a avut un asemenea plan. Dacă l-a convins cineva pe Ponta, l-a convins unul cu capacitate de analiză și cu capacitatea de a crea emoție”, a precizat Traian Băsescu la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel