Băsescu - Săpunaru, scandal la B1 TV: Împușcă-te, omule, în direct!

Ema Apostu / 22 oct 2018 / 23:26 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Pe marginea unei discuţii privind legea desecretizării protocoalelor, care a fost votată astăzi, Nini Săpunaru (PNL) şi Traian Băsescu au avut un schimb de replici acid, în emisiunea lui Silviu Mănăstire, de la B1 TV. 

Scandalul a pornit de la protocolul din 2009, semnat între Ministerul Public şi SRI, şi hotărârea de Guvern dată, despre care, spune liberalul, fostul preşedinte al României ar fi ştiut.

Iată schimbul de replici: 

Nini Săpunaru: Vorbeam de protocolul din 2009. În baza acelui CSAT, a acelei decizii, s-a emis o hotărâre de Guvern. Nu puteţi să îmi spuneţi că dumneavoastră, ca şef al statului, nu ştiați de acea hotărâre de Guvern, de acele protocoale, că mă împuşc.

Traian Băsescu: Împuşcă-te, omule, în direct!

Nini Săpunaru: Acum, minţiți dumneavoastră, domnule președinte. Ştiaţi de acele protocoale pentru că eraţi informat în permanenţă despre ce se întâmplă în statul român. Nu puteţi să îmi spuneți mie că doar aţi plutit pe acolo. Vă rog frumos să avem proprietatea termenilor. Eu încerc să fiu respectuos, să vorbesc frumos, dar dumneavoastră chiar vă daţi arama.

Traian Băsescu: Minţiţi cu neruşinare!

Nini Săpunaru: Nu, dumneavoastră minţiți cu neruşinare, că aţi ştiut de acea hotărâre de Guvern.

Traian Băsescu: Domnule Mănăstire, circul pe care îl face omul ăsta este inadmisibil. Vorbim de un act publicat în Monitorul Oficial, pe care l-a văzut o ţară întreagă. Eu nu am negat niciodată că nu au existat protocoale, atât timp cât apare în hotărârea de Guvern. Acelaşi lucru pot să îl spun şi de domnul Săpunaru. A ştiut că au existat protocoale.

Nini Săpunaru: Şi chiar a fost un lucru bun. Nu a fost un lucru rău la acel moment. 

Traian Băsescu: De acord cu dumneavoastră, dar despre protocoale nu se vorbeşte în hotărârea CSAT, ci în hotărârea de Guvern.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25