Băsescu, Sânnicolau Mare 2014: președintele merge în orașul unde și-a anunțat candidatura în 2009

Foto: debanat.ro
Foto: debanat.ro

Președintele Traian Băsescu va ajunge sâmbătă seară la Sânnicolau Mare, unde au loc Zilele Orașului. Băsescu va participa la dezvelirea unui statui și va premia mai multe cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie. La 3 octombrie 2009, președintele își anunța, la Sânnicolau Mare, candidatura la Președinție. 

Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, Traian Băsescu va fi la ora 19:30 pe platoul Primăriei din Sânnicolau-Mare, Timiș, unde va participa la festivitatea de dezvelire a Statuii avocatului Nestor Oprean.

La ora 20.00, şeful statului ar urma să se întâlnească cu membrii Consiliului Local Sânnicolau Mare, la sediul Primăriei oraşului, iar la ora 20.20 Băsescu va merge la Castelul "Nakó", la recepţia oferită de primarul oraşului Sânnicolau-Mare, Dănuţ Groza (PDL).

De asemenea, la ora 21.00 Traian Băsescu va participa, la Teatrul de vară din oraş, la festivitatea de premiere a cuplurilor din localitate care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Sâmbătă seară, în centrul oraşului, unde au loc serbările localităţii, se află câteva sute de persoane, fiind şi un grup de tineri îmbrăcaţi cu tricouri galbene care protestează faţă de exploatarea gazelor de şist şi care distribuie oamenilor pliante cu mesaje împotriva exploatării gazelor de şist, conform Mediafax.

Preşedintele Traian Băsescu declara, în luna mai, la Timişoara, că ultima zi de mandat o va petrece la Sânnicolau Mare, acolo unde s-a decis să candideze pentru al doilea mandat de preşedinte.

Orban și SRS, reacții acide după anunțul suspendării lui Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel