Băsescu, săgeți către premier: Cred că îl deleg pe Ponta la ridicarea Premiului Nobel

basescu
basescu

Aflat la Bruxelles, Traian Băsescu nu a rata ocazia de a face o ironie la adresa lui Victor Ponta. Președintele a răspuns la întrebarea jurnaliștilor dacă va merge la ridicarea Premiului Nobel pentru pace că poate îl va delega pe Victor Ponta. Decernarea Premiului Nobel pentru pace are loc la o zi după alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Întrebat de jurnalişti dacă va merge la Oslo la ridicarea Premiului Nobel pentru pace, primit de UE, eveniment la care au fost invitaţi de către preşedintele Consiliului European şefii de stat şi de guvern din UE, Băsescu a răspuns, râzând: "Vreţi să mă împoponez cu un titlu pe care...? Ce am făcut eu pentru a obţine acest titlu? Cred că îl deleg pe domnul Ponta".

 Preşedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, i-a invitat toţi cei 27 de lideri ai statelor europene să se meargă în 10 decembrie la Oslo pentru înmânarea Premiului Nobel pentru Pace, acordat sâptămâna trecută Uniunii Europene.

 "Pentru a marca această ocazie festivă, sper că toţi şefii de stat şi de guvern din cadrul UE vor fi prezenţi la ceremonia de la Oslo în decembrie", spunea Van Rompuy, pe contul de Twitter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel