Băsescu, reacție nervoasă: Funcționarii ce caută la birou? E o CRIMĂ

functionari
functionari

Traian Băsescu a reacționat nervos vizavi de organizarea din instituțiile de stat. 

”Funcționarii ce caută la birou? De două luni, în Parlamentul European, nu e voie să ai mai mult de un funcționar într-un birou! În rest, toată lumea lucrează de acasă. De ce mai aducem funcționarii la serviciu? Pot lucra de acasă, vin vinerea, predau lucrările și cu asta basta! Uitați-vă la companiile private că sunt mai înțelepte decât Guvernul.” a punctat Traian Băsescu. 

”Cei care vrem să fim cu tot efectivul la treabă sunt bugetarii patriei, din primării, din ministere, din agenții. Pentru ce? Pentru că ei încarcă mijloacele de transport public.

Trebuie lăsată să funcționeze industria, cu mijloacele aferente luate de manageri, constructorii, serviciile vitale, dar în rest toată lumea trebuie să stea acasă, să lucreze de acasă, toată funcționărimea din sectorul privat și din sectorul de stat” a mai spus Traian Băsescu. 

”Nu putem opri industria, nu putem opri serviciile esențiale, dar să fâțâim în autobuze dimineața și în metrou toată funcționărimea Bucureștiului și a companiilor private e o crimă” a punctat fostul președinte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel