Băsescu, reacție dură: Nu-l iert pe Falcă!

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a efectuat, vineri, o vizită la Arad pentru a-şi exprima susţinerea 'necondiţionată' pentru candidatul partidului la primăria municipiului, Samuel Caba, şi a se întâlni cu membrii filialei arădene a formaţiunii politice. 

Băsescu a susţinut şi o conferinţă de presă în cadrul căreia a precizat că, în prezent, nu are niciun fel de 'relaţii politice' cu Gheorghe Falcă, cu care nu s-a mai întâlnit de peste doi ani, dinaintea fuziunii PDL - PNL.

'Le cer celor care se ocupă de campania electorală a lui Falcă să nu mai propage asemenea minciuni, cum ar fi acelea că am avea o înţelegere politică şi că la Arad, PMP nu este decât o aripioară a PNL. Eu nu am nicio înţelegere politică cu Ghiţă Falcă, pe care nu-l iert pentru faptul că a fost unul dintre cei care a predat PDL-ul în braţele PNL-ului. Nu m-aş fi văzut niciodată alături de Ghiţă Falcă în PNL', a afirmat preşedintele PMP.

Traian Băsescu a menţionat că reprezentanţi ai partidului său au fost contactaţi de câteva zeci de parlamentari care şi-au exprimat dorinţa de a trece la PMP.

'Au fost nu mai puţin de 67 parlamentari care ne-au contactat, dorind să treacă la PMP, însă i-am refuzat, deoarece i-am simţit că doar îşi doreau un loc călduţ la viitoarele alegeri parlamentare. Sunt mai multe nume sonore, din tot spectrul politic, care ne-au contactat şi pe care i-am refuzat. Iar acum sunt membri tot în vechile lor partide. Dar au şi adeziuni semnate la noi', a spus Băsescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel