Băsescu, răspuns acid la întrebarea despre reţinerea "finului"

Traian Băsescu este cel care i-a botezat, împreună cu Maria Băsescu, fiul prințului Paul și prințesei Lia. Fostul președinte a fost întrebat, pe Facebook, ce părere are despre reținerea Prințului Paul în dosarul retrocedării ilegale de terenuri "Ferma Băneasca".

La întrebarea, care i-a fost adresată pe Facebook, "reținerea finului - Prințul de Varză Acră de către Kovesi? Abuz?", fostul președinte al României a răspuns: "Nu îmi este fin. I-am botezat copilul. Oricine răspunde pentru faptele lui. Dar pot să vă întreb ceva? Dacă un frate sau o soră a dvs. ar comite o ilegalitate aţi considera că şi dumneavoastră sunteţi vinovată? Mai am o problemă, oare de ce credeţi că nu a apelat la mine pentru recuperarea averii mai ales că părea dispus să ofere 50-80 la sută din bunurile recuperate? Nu cumva pentru că eu nu mă implicam în trafic de influenţă? O sugestie, nu staţi doar pe A3", scrie româniatv.net.

Prințul este acuzat de către procurorii DNA de cumpărare de influență, spălare de bani și complicitate la abuz în serviciu în dosarul lui Remus Truică. Sâmbătă, acesta a fost plasat în arest la domiciliu, decizie ce aparține magistraților de la Curtea de Apel Brașov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel