Băsescu propune denunţarea fuziunii cu UNPR

Traian Basescu
Traian Basescu

Preşedintele PMP, senatorul Traian Băsescu, a anunţat marţi, în deschiderea şedinţei Consiliului Executiv Naţional, că propune introducerea pe ordinea de zi a viitorului congres denunţarea fuziunii cu UNPR.

'Suntem înaintea Congresului, şi congresul ăsta să clarifice lucrurile în partid, nu să le încurce sau să le lase aşa cum sunt - să băltească. Primul punct e care îl introduc acum în ordinea de zi este legat de propunerea pe care o fac ca la congres să denunţăm fuziunea cu UNPR-ul.

Acest lucru are mai multe motive. În primul rând, cei cu care am vrut să facem fuziunea pur şi simplu au sabotat o decizie în instanţe printr-un număr enorm de cereri de intervenţie, la fiecare termene mai voiau cereri de intervenţie, deşi au votat în unanimitate fuziunea. În al doilea rând, avem mulţi consilieri care n-au nicio treabă cu politica PMP-ului, ca să nu spun că avem şi parlamentari care stau aşa, să vadă ei cum basculează, la fel cum au şi venit la noi, în preajma alegerilor. Ca atare, această fuziune începe să devină toxică pentru partid şi eu o să vă propun să o ducem la Congres, în vederea denunţării fuziunii', a spus Traian Băsescu.

'Mai preluăm şi nişte datorii uriaşe'

El s-a referit şi la 'situaţia contabilă groaznică a UNPR'. 'Nu mai spunem că situaţia contabilă a UNPR-ului este groaznică şi, dacă s-ar realiza fuziunea, dincolo de pretenţiile pe care le avem toată ziua de la diverşi domni care n-au înţeles să se integreze în partid, mai preluăm şi nişte datorii uriaşe. Dar avem şi câţiva care, Dumnezeu să mă ierte, trebuie să-şi caute de drum, mai ales că unora le-am dat şi preşedinţii de organizaţii conform algoritmului şi-au făcut organizaţiile pulbere sau n-au făcut nimic - una din două', a adăugat liderul PMP, potrivit Agerpres.

Băsescu a dorit să le mulţumească consilierilor şi parlamentarilor care s-au integrat în PMP, 'unii fiind chiar admirabili'.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel