Băsescu previne trei lideri politici: "Vor plăti factura minciunii"

agerpres_6294280
agerpres_6294280

Traian Băsescu nu a căzut la pace cu USL nici după ce Uniunea a dispărut de pe scena politică. Președintele a lansat un avertisment dur la adresa a trei lideri politici: Victor Ponta, Crin Antonescu și Liviu Dragnea. 

Traian Băsescu a fost întrebat într-un interviu televizat dacă spectacolul este mai important decât adevărul în politică. Președintele a dat un răspuns care seamănă foarte mult cu o prevenire. Băsescu a și precizat și trei nume politice.

"În politică merge cu minciuna până la un punct. Poţi să încerci să te arăţi a fi altceva, până se prinde lumea şi atunci ai o factură extrem de ridicată de plătit. Eu pot să spun câţiva politicieni: Ponta, Antonescu şi Dragnea. Sunt trei politicieni care vor plăti factura minciunii", a spus Traian Băsescu.

Despre plecarea sa de la Cotroceni, președintele a spus că "Uneori, politicienii îmi creează un sentiment de neputinţă extraordinar, dar eu o ţin pe a mea. Patzaichin a ieşit campion olimpic cu pagaia ruptă. Eu nu ies campion cu clasa politică care vrea să modifice Codul Penal, să promoveze Legea amnistiei, dar măcar o să am convingerea că am făcut tot ce am putut. Dacă eu aş fi fost comandant pe Titanic, nu se scufunda".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel