Băsescu: "Poziția lui Tudorel Toader, influențată de Relu Fenechiu"

Traian Băsescu spune că poziția lui Tudorel Toader cu privire la referendumul din 2012 de demitere a președintelui, a fost influențată de Relu Fenechiu. În acea perioadă, Tudor Toader, la acea vreme judecător la Curtea Constituțională a vrut demiterea lui Traian Băsescu în controversa legată de numărul de votanți necesari. 

Iată ce spune Traian Băsescu pe contul său de socializare:

"Îmi aduc aminte încercarea disperată a judecătorului Curţii Constituţionale Tudorel Toader din vara anului 2012, după desfăşurarea referendumul de suspendare.
Atunci judecătorul din Iaşi a făcut opinie separată încercând mistificarea rezultatului de la urne şi susţinând că Preşedintele României trebuie demis, în condiţiile în care la vot se prezentaseră doar 46 la sută din electori şi nu 50 la sută plus unu aşa cum cerea Legea Referendumului în mod expres. 

(...)

Nu am dubii că poziţia judecătorului era puternic influenţată de sponsorul său politic Relu Fenechiu.
Aflând despre nominalizarea Domnului Tudorel Toader la justiţie, nu pot să nu mă întreb dacă va fi capabil să încalce legea pentru a da satisfacţie celor care l-au numit.
Există însă un avantaj ce nu poate fi contestat prin nominalizarea lui Tudorel Toader la justiţie : în mod cert, ŞTIE CARTE," a scris Traian Băsescu pe facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel