Băsescu, posibilă candidatură la europarlamentare. Tomac, precizări

Basescu - Tomac
Basescu - Tomac

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, luni, că fostul şef al statului Traian Băsescu nu a luat încă o decizie privind o candidatură la alegerile europarlamentare. 

Potrivit lui Tomac, în viaţa politică românească "nu există un om mai pregătit şi mai capabil să reprezinte cu forţă interesele României la Bruxelles" decât Băsescu. 

"Lista o vom anunţa în perioada următoare, tot ce pot să vă confirm este că preşedintele Traian Băsescu a anunţat şi public că se va implica în campania pentru alegerile europarlamentare, iar, din punctul meu de vedere, nu există niciun om politic în viaţa politică românească care să aibă un profil mai pregătit decât preşedintele Traian Băsescu pentru a reprezenta naţiunea română la Bruxelles.

La Bruxelles avem un gol imens pe chestiuni ce ţin de relaţia Bucureşti - Bruxelles, pe chestiuni fundamentale ce ţin de modul cum acţionează şi cum îşi protejează interesele UE şi cred că ar fi un câştig uriaş pentru ţară, dar şi pentru Europa prezenţa domniei sale la Bruxelles. Nu a luat încă o decizie şi, prin urmare, atunci când vom hotărî şi vom stabili lista vom fi în măsură să şi anunţăm care este poziţia domnului preşedinte", a afirmat Tomac, după şedinţa Colegiului Naţional al PMP. 

Vezi şi: PNL, listă europarlamentare. Ce zice Orban de Rareș Bogdan

Tudor Ciuhodaru, apel de urgenţă: Vreau toleranță zero!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel