Băsescu: Ponta, fără șansă în PSD cât timp Dragnea va fi președinte

Fostul preşedinte Traian Băsescu susține că Victor Ponta nu are nicio şansă în PSD atât timp cât Liviu Dragnea este liderul partidului, punctând, totodată, că i-ar fi dat în scris fostului premier că nu va ajunge președinte al Camerei Deputaților .

"Cum să te arunci de la trambulină în piscină fără să știi dacă e apă în piscină? Asta a făcut Ponta. L-a făcut pe Dragnea să afle din declarațiile lui din presă că vrea să fie președinte de Cameră. Cred că a făcut o greșeală. Pentru ce să te faci președinte de Cameră? Ce aveai de rezolvat în astea două săptămâni cât mai sunt până la vacanță? Nimic. Asta e doar o chestie de orgoliu. (...)

Nu e capabil să vadă ziua de mâine. Eu i-aș fi dat scris dacă mă întreba că nu are nicio șansă să fie președinte de Cameră, că nu-l lasă Dragnea, care este șiret, băiat de la țară.

Pentru Dragnea a fost o joacă de copil să-l execute și azi. Dar tu nu ai lecția căderii Guvernului Ponta când Dragnea te-a împins pe scări pur și simplu? Cât timp este Dragnea președinte, Ponta nu mai are șanse în PSD", a declarat Traian Băsescu, marți seară, la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel