Urmărește emisiunea live


Băsescu: Ponta e mitoman. Când vine la mine e ca un pisicuţ

ponta basescu
ponta basescu

Traian Băsescu a declanșat, marți seara, un nou atac la adresa prfemierului Victor Ponta.  Şeful statului a afirmat că premierul este "un mitoman, e bolnav", un om care atunci când vine la Cotroceni se comportă ca un "pisicuţ", iar apoi iese şi minte în declaraţiile publice.

Traian Băsescu a declarat, marţi seara la B1 TV, că premierul Victor Ponta e ca "un pisicuţ" atunci când vine la Palatul Cotroceni, afirmând totodată că aceasta este "mitoman", "cum e Crin Antonescu bolnav de somn".

 "Victor Ponta, când vine la mine, e ca un pisic, ca un pisic, «da, domnule preşedinte, da domnu' preşedinte» şi după ce iese şi ajunge la Palatul Victoria sau ajunge ... se vede cu un microfon în faţă vorbeşte cum vedeţi. De aceea îl fac mincinos, de aceea îl fac mincinos şi pentru ce a povestit despre CSAT, de aceea îl fac mincinos şi pentru declaraţiile pe care le dă pentru presa străină, pentru că are nevoie de imaginea mea externă şi spune «coabitez, am învăţat din lecţia verii, nu ştiu ce...», iar acasă face ce face", a susţinut Băsescu.

 "El e mitoman, e bolnav din punctul ăsta de vedere, cum e Crin Antonescu bolnav de somn, omul ăsta e bolnav de minciună. E mitoman", a adăugat el.

"E prea mic pentru funcţia pe care o are, ca dimensiune umană şi sufletească", a comentat preşedintele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel