Băsescu: Ponta, acest zglobiu, marele economist al patriei

Fostul președinte Traian Băsescu îl critică pe Victor Ponta după numeroasele acuze în privința măsurilor fiscale, motivând că fostul premier ar fi contribuit la rândul său prin măsuri greșite, precum reintroducerea pensiilor speciale și a indemnizațiilor fără limită pentru persoanele aflate în concediu maternal. 

"Ne aflăm într-un punct extrem de delicat. Aici ar trebui să privim puțin înapoi pentru că îl văd pe zglobiul Ponta cum țipă și a devenit marele economist al patriei, când el a avut o contribuție decisivă la dezechilibrele economice către care ne îndreptăm cu viteza luminii. Aduceți-vă aminte că el a reintrodus pensiile speciale, care au dat o gaură uriașă bugetului asigurărilor sociale, a reintrodus povestea cu sumele nelimitate pentru mamele care au născut. Situația de astăzi este critică pentru Mihai Tudose," a spus Traian Băsescu la România TV.

Victor Ponta a criticat în ultima perioadă măsurile anunțate de Guvern pornind de la split TVA, impozitul pe gospodărie, mărirea contribuțiilor pentru contractele part-time, dar și trecerea contribuțiilor de la angajator la angajat.  

Fostul premier a făcut apel public la toți parlamentarii și chiar la premierul Tudose în încercarea de a stopa măsurile controversate. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel