Băsescu: "Poate înțelege și SLUGOIUL de Tăpălagă"

Traian Băsescu a lansat un atac dur la adresa jurnalstului Dan Tăpălagă pe care l-a numit "slugoi". Totodată Băsescu critică declarația judecătorului Danileț care spune că nu este normal ca informații despre judecători să fie făcute publice, în contextul arhivei SIPA. 

"Cred că au urmărit izolarea mea de politică. Să mă sperii de ei. Poate acum înţelege şi slugoiul ăsta de Tăpălagă de ce nu pot să fiu de acord cu ce fac și toți dezamăgiții ăștia deontologi. Văd pe pielea mea abuzurile pe care le fac. Cât timp nu le-am știut puteam să fac, dar le văd pe pielea mea," a spus Traian Băsescu la România TV. 

Traian Băsescu critică declarația judecătorului Cristi Danileț care nu este de acord ca informațiile din arhiva SIPA să ajungă la public. 

"L-aș întreba eu pe judecătorul Danileț cum i-a fost fiicei mele când i-au băgat microfoane sub pat, în casă cu aprobarea unui judecător ? Cum le-a fost celor 102 000 care au primit mandate de ascultare, iar la mulți dintre ei mergându-se chiar în intimitate, ca în cazul fiicei mele? Vă dau cuvântul meu că fiica mea era să dea afară o femeie care o ajuta la curățenie de două ori pe săptămână. A găsit ușa deschisă și femeia se jura că nu a lăsat ușa descuiată. După ce am văzut mandatul semnat de alți corifei ai libertății, mi-am dat seama ce odioasă supraveghere a avut acest om," a mai spus Băsescu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel