Băsescu poate demisiona chiar dacă e suspendat, spune Șova

dan sova
dan sova

Senatorul PSD Dan Şova a declarat, vineri, că preşedintele suspendat Traian Băsescu a minţit cu nonşalanţă când a spus că nu poate demisiona întrucât este suspendat, el citând din consilierul prezidenţial Ştefan Deaconu, care afirmă contrariul în cartea "Constituţia comentată pe articole".

Şova a spus că afirmaţia lui Traian Băsescu potrivit căreia nu poate demisiona întrucât este suspendat este una "şocantă" şi a arătat că preşedintele suspendat nu demisionează pentru că doreşte prelungirea crizei politice.

"Traian Băsescu minte cu nonşalanţă. Citez din domnul Bogdan Deaconu, din «Constituţia comentată pe articole», unde Deaconu spune: «Şe toată perioada desfăşurării activităţii de suspendare şi demitere a preşedintelui, el are posibilitatea de a demisiona, iar procedura ia sfârşit şi în trei luni se organizează noi alegeri pentru funcţia de preşedinte». Domnul Deaconu e un consilier bun, pe care Traian Băsescu l-a avut aproape patru ani", a spus Şova.

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a fost întrebat vineri dacă ia în calcul demisia sa din funcţie, el răspunzând: "Din postura de suspendat, eu n-am cum demisiona".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel