Băsescu participă la ceremonia de Ziua Drapelului Naţional

basescu1
basescu1

Preşedintele Traian Băsescu participă, duminică dimineaţă, la ceremonia de Ziua Drapelului Naţional organizată în faţa Cercului Militar Naţional din Bucureşti.

La manifestări mai sunt prezenţi primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, şi ministrul Apărării, Gabriel Oprea, scrie Mediafax.

"Suntem într-un moment în care nu părem a înţelege că avem nevoie de solidaritate mai mult decât oricând. Istoria modernă a României consemnează momente sublime de solidaritate, iar astăzi este din nou un astfel de moment, un moment în care lumea se îndreaptă către o perioadă în care nu se ştie exact ce se va întâmpla şi cum vor evolua lucrurile", a spus Băsescu.

"Suntem într-un moment de cumpănă, în care solidaritatea este singura soluţie pentru ca o ţară să treacă de momentele dificile ce ni le rezervă viitorul, iar singurul simbol care ne poate aşeza pe toţi la un loc este tricolorul", a adăugat el.

Băsescu a afirmat că, de câte ori ajunge la o întâlnire internaţională, primul lucru pe care îl face este să caute, în linia de drapele de stat, drapelul tricolor al României.

"Nu întotdeauna faptele pe care le avem de săvârşit sunt plăcute, dar dacă ele sunt necesare, resursa de a merge înainte o găseşti în simbolul naţional", a spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel