Băsescu: Olteanu, un trofeu major. Acţiunea DNA exclude suspiciunea de joc politic

Traian Băsescu afirmă că Bogdan Olteanu este un ''trofeu major'' reţinut de DNA, iar lipsa ''spectacolului'' face ca acţiunea să fie credibilă şi exclude suspiciunea de joc politic.

Bogdan Olteanu, un 'trofeu major' reţinut de DNA. Fără documente din dosar date presei; fără spectacolul sosirii la DNA transmis în direct; fără spectacolul ieşirii din DNA încătuşat şi transmis în direct de toate televiziunile de ştiri; un comunicat sec despre acuzaţii şi fără... 'cu sprijinul SRI'; nu s-au regizat condiţii pentru ca acuzatul să fie 'judecat de popor', să se creeze presiune pe judecători în vederea arestării preventive, acuzatului i s-au respectat dreptul constituţional la apărare şi dreptul la imagine; de aceea, acţiunea DNA, cel puţin pentru mine, este credibilă şi exclude suspiciunea că DNA face un joc politic. Vor trece ani mulţi până când pseudo-justiţia de sub sigla de pe sediul DNA, practicată în 2015 şi începutul lui 2016, să fie ştearsă de pe obrazul justiţiei, chiar dacă poporul a aplaudat frenetic, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

[citeste si]

Bogdan Olteanu a fost reţinut joi noapte, sub acuzaţia că, în perioada iulie - noiembrie 2008, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, a solicitat şi primit de la Sorin Ovidiu Vîntu suma de 1 milion de euro şi sprijin electoral în schimbul numirii lui Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel