Băsescu, șocat de "lașitatea" premierului. Ponta: "Mi-e milă"

Președintele Traian Băsescu a declarat, la B1, că este șocat de lașitatea premierului Victor Ponta, care a dat în Elena Udrea pentru a-l lovi pe el și pe soția lui. 

"Este şocant câtă lașitate e în omul acesta, până ieri, grobian. M-a jignit pe mine, pe soţia mea, a dat în Elena Udrea ca să lovească în mine şi în soţie, să ne umilească", a spus Traian Băsescu.

Traian Băsescu a mai spus că Elena Udrea a avut curaj să sară în gol de la 4000 de metri, în timp ce "Ponta, în apă de 25 de cm, era în barcă şi trăgeau jandarmii cu epoleţi pe umeri de barcă, să nu i se ude augustele picioruşe". Președintele a adăugat că nu poate să nu remarce "grobianismul" premierului Victor Ponta, în afirmaţiile despre gestul Elenei Udrea de a sări cu paraşuta. A adăugat că sunt "atâtea femei care sar cu paraşuta" şi le respect.

VEZI și: Ponta, despre Băsescu: "E RECIDIVIST"

Premierul Victor Ponta a declarat că este de părere că "preşedintele şi-a pierdut orice simţ al măsurii şi al bunului simţ, pentru că, altfel, să te îmbraci în alb, aşa ca cine ştie ce adolescent târziu, şi să îţi faci poze cu o doamnă adolescentă târzie, tu, când eşti preşedintele ţării... realmente cred că şi-a pierdut orice simţ al realităţii şi al măsurii şi mie ieri (vineri - n.r.) mi-a fost milă de el când l-am văzut aşa, coşcovit, în alb, lângă o doamnă care îl trăgea de mână şi îl punea să facă poze cu ea. De obicei, când îl văd pe domnul Băsescu am alte sentimente, dar ieri a fost milă". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel