Băsescu: Obiectivul meu nu mai este legat de procentele PDL în 2012

Traian_Basescu-31
Traian_Basescu-31

Preşedintele Traian Băsescu a declarat joi seară la postul public de televiziune că obiectivul său pentru 2012 nu mai este legat de procentele PDL, ci de ieşirea României din criză şi trecerea pe creştere economică solidă.

"Obiectivul meu nu mai este legat de procentele PDL în 2012, obiectivul meu este legat ieşirea României din criză şi trecerea pe creştere economică solidă. Uitaţi-vă pe evaluări, deja sunt semne de întrebare ce se va întâmpla din punct de vedere al crizei economice în semestrul 2. Sunt deja specialişti care avertizează: Atenţie, risc de revenire a crizei economice", a spus preşedintele Traian Băsescu, adăugând că guvernarea are nevoie de stabilitate în următoarea perioadă.

"În momentul în care am intra într-un derapaj de stabilitate atunci putem uita de orice şansă de a trece pe creştere economică solidă", a precizat şeful statului.

Referitor la faptul că preşedintele PDL, Emil Boc, stă mai prost în sondaje decât partidul pe care îl conduce, neputând fi considerat o "locomotivă", Băsescu a răspuns evaziv că "or creşte locomotive" până la alegerile din 2012.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel