Băsescu o distruge pe Macovei: A face pe fetele mari e o mizerie

Adrian Năstase a fost acuzat că i s-ar fi făcut anumite avantaje în campania prezidențială, în timp ce alții nu au avut nicio problemă.

În acest sens, Traian Băsescu a făcut o serie de acuzații care o vizează pe Monica Macovei, "monumentul corectitudinii în viața politică românească". 

"Vulnerabilitatea politicului este modul în care s-au finanțat campaniile. Să știți că aceasta este și vulnerabilitatea Parlamentului. (...) Sunt peste 40 de articole din Codul Penal și din Codul de procedură penală care trebuie modificate ca urmare a deciziilor CEDO. Nu îndrăznesc să se atingă de Codul Penal. Îi obligă legea la 45 de zile să pună în aplicare hotărârea Curții. Nu au curaj să clarifice abuzul în serviciu și traficul de influență. Sunt prost definite în Codul Penal. Toți se gândesc la modul cum și-au finanțat campaniile electorale. Până și vocala doamnă Monica Macovei. Îmi aduc aminte că la europarlamentare, în București și în țară, nu aveai loc de mash-uri cu doamna Macovei, expresia PDL-ismului biruitor. Dânsa, monumentul corectitudinii în viața politică românească, s-a întrebat din ce bani s-au făcut mash-urile cu domnia sa? Atât timp cât vom fi ipocriți nu vom rezolva problema", a spus Traian Băsescu la B1 TV.

[citeste si]

"Cetățenii trebuie să știe că din acei bani, pentru care politicienii sunt astăzi arestați, s-au cumpărat brichete, fesuri, ulei, geci, tot ce s-a distribuit în campaniile electorale. A face acum pe fetele mari este o mizerie. A-i face vinovați doar pe câțiva, iar este o mizerie", a mai zis președintele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel